Annetaan asiakkaidemme kertoa

Pitkät asiakassuhteet kertovat onnistuneesta yhteistyöstä

Tehokkaan työtapamme ja laadukkaiden lopputuotteidemme ansiosta olemme muodostaneet pitkiä yhteistyösuhteita asiakkaidemme kanssa. Meillä on kyky kertoa, mikä on tuotannollisesti järkevää ja auttaa asiakkaitamme saamaan sitä kautta kustannussäästöjä. Mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä ja työmme laadusta?

Abloy Oy

"CNC-Tekniikka suunnittelee ja valmistaa meille työkaluja ja on mukana tuotekehitysprojekteissamme. Pitkän yhteistyömme aikana CNC-Tekniikka on oppinut tuntemaan työkalumme ja tuotteemme, joten he tietävät heti mistä puhutaan, eikä asioita tarvitse ryhtyä selittämään alusta saakka. Tämä säästää aikaa."

ABB Oy, Smart Power Tuotekehitys

CNC-Tekniikka on kumppanimme uusien kytkintuotteiden ja niiden mekaniikkaosien kehitysprojekteissa sekä olemassa olevien tuotteidemme optimoinnissa. CNC-Tekniikalla laatu on mukana mittarina ja asiakkaan etu prioriteettina prosessin jokaisessa vaiheessa.

ABB Oy, Smart Power Hankinta

  Meillä on takana pitkä yhteistyö, jossa CNC-Tekniikka valmistaa ABB:n designin vaatimusten mukaisia komponentteja sekä niihin liittyviä työkaluja.   Yksi CNC-Tekniikan vahvuuksista on pitkän yhteistyön kautta syntynyt tietämys ja tuntemus juuri meidän tuotteistamme. He ymmärtävät, mihin kutakin komponenttia käytetään isommassa kuvassa ja osaavat siten ehdottaa...