Abloy Oy

"CNC-Tekniikka suunnittelee ja valmistaa meille työkaluja ja on mukana tuotekehitysprojekteissamme. Pitkän yhteistyömme aikana CNC-Tekniikka on oppinut tuntemaan työkalumme ja tuotteemme, joten he tietävät heti mistä puhutaan, eikä asioita tarvitse ryhtyä selittämään alusta saakka. Tämä säästää aikaa."

Yhteistyö CNC-Tekniikan kanssa on rehtiä ja helppoa: he pääsevät nopeasti kiinni asian ytimeen ja reagoivat hyvin mahdollisiin muutostilanteisiin. He ovat vastanneet mainiosti myös tiukkoihin laatuvaatimuksiimme työkalujen suhteen. On hienoa, että voimme tehdä näissä asioissa yhteistyötä kotimaisen yrityksen kanssa.

 

Huollon kannalta yhteistyö CNC-Tekniikan kanssa on erittäin hyvää, ja heidän pitkä kokemuksensa työkalujen valmistuksessa näkyy. Työkalut on valmistettu moduuliratkaisuina, minkä ansiosta koko työkalua ei tarvitse irrottaa koneesta leikkuurikon sattuessa.  On hienoa, että CNC-Tekniikalla työkalujen suunnittelussa ajatellaan valmistusta pidemmälle ja otetaan huomioon myös huoltopuoli!

 

– Osmo Kasurinen, työkalunhuoltaja / Abloy Oy

Aika aloittaa sinun projektisi?

Varaa aika tapaamiselle!

Yhteistyön ensimmäinen askel lähtee yhteydenotosta. Varaa aika tapaamiselle täyttämällä alla oleva lomake: jutellaan sen jälkeen lisää, kuinka voimme olla yrityksellenne avuksi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla – löydät yhteystietomme Yhteys-sivulta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.