Abloy Oy

”CNC-Tekniikka designar och tillverkar verktyg åt oss och är involverad i våra produktutvecklingsprojekt. Under vårt långa samarbete har CNC-Tekniikka lärt känna våra verktyg och produkter, så de vet genast vad vi pratar om utan att vi behöver förklara saker från början. Det här sparar tid."

Samarbetet med CNC-Tekniika är rejält och enkelt: de snappar snabbt upp koncepten och reagerar väl på eventuella förändringssituationer. De har också fullständigt uppfyllt våra stränga kvalitetskrav för verktyg. Det är bra att vi kan samarbeta med ett inhemskt företag i de här frågorna.

 

Inom underhåll har vi ett gott samarbete med CNC-Tekniikka och det syns att de har lång erfarenhet inom verktygstillverkning. Verktygen tillverkas som modulära lösningar, vilket gör att hela verktyget inte behöver tas bort från maskinen vid ett skärfel.  Det är bra att CNC-Tekniikka tänker bortom tillverkningen och även tar hänsyn till underhållsaspekten när de designar verktyg!

 

– Osmo Kasurinen, verktygsunderhållare/Abloy Oy

Dags att starta ditt eget projekt?

Boka tid för ett möte!

Det första steget i samarbetet börjar med att ta kontakt. Boka en tid för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag genom att fylla i formuläret nedan. Du kan även kontakta oss via telefon eller e-post, du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.