Innovativt, effektivt och högklassigt, med flerårig erfarenhet

Tillverkning av

komponenter

Vi tillverkar skräddarsydda komponenter efter kundens behov med den senaste produktionstekniken och modern utrustning. Vår starka verktygsexpertis garanterar effektiv och flexibel tillverkning även av komplexa komponenter utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi tillverkar skräddarsydda komponenter efter kundens behov med den senaste produktionstekniken och modern utrustning.

Vi ger dig ett professionellt perspektiv på produktutveckling, högklassiga råvaror, samt tillverkning och beläggning av delar i en enhetlig produktionskedja.

Tack vare vårt effektiva arbetssätt och våra högklassiga slutprodukter har vi bildat långvariga samarbetsrelationer med våra kunder.

Vi tillverkar verktyg och komponenter med flera årtiondens erfarenhet

Kvalitet

Vi har tillverkat komponenter i 20 år och verktyg i 40 år. Vår starka verktygsexpertis ger en stabil grund för effektiv komponenttillverkning. Vi använder nya och moderna maskiner: vi tillverkar komponenter med egentillverkade köstansar på automatpresslinjer. Eventuella förändringar, förbättringar och verktygsproblem kan alla lätt hanteras internt.

Råvaror från pålitliga leverantörer

En effektiv produktion­skedja garanterar "Just in time"-leverans

Vi har långa och tillförlitliga relationer med branschens råvaruleverantörer. Våra råvaror har högklassiga metallurgiska egenskaper och innehåller inte för mycket syre eller andra överflödiga ämnen. En god dialog med råvaruleverantörerna möjliggör ett starkt ömsesidigt samarbete som ger våra kunder råvaror från marknadstoppen.

Vi låter våra kunder berätta

Långa kundrelationer tyder på ett framgångsrikt samarbete

Tack vare vårt effektiva arbetssätt och våra högklassiga slutprodukter har vi bildat långvariga samarbetsrelationer med våra kunder. Vi kan berätta vad som är produktionsmässigt klokt och därigenom hjälpa våra kunder att få kostnadsbesparingar. Vad tycker våra kunder om oss och kvaliteten på vårt arbete?

  • ”CNC-Tekniikka designar och tillverkar verktyg åt oss och är involverad i våra produktutvecklingsprojekt. Under vårt långa samarbete har CNC-Tekniikka lärt känna våra verktyg och produkter, så de vet genast vad vi pratar om utan att vi behöver förklara saker från början. Det här sparar tid.”

Dags att starta ditt eget projekt?

Boka tid för ett möte!

Det första steget i samarbetet börjar med att ta kontakt. Boka en tid för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag genom att fylla i formuläret nedan. Du kan även kontakta oss via telefon eller e-post, du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kostnadsbesparingar och hela produktionskedjan under ett tak

Kontakta våra experter idag!