ABB Oy, Smart Power Tuotekehitys

CNC-Tekniikka on kumppanimme uusien kytkintuotteiden ja niiden mekaniikkaosien kehitysprojekteissa sekä olemassa olevien tuotteidemme optimoinnissa. CNC-Tekniikalla laatu on mukana mittarina ja asiakkaan etu prioriteettina prosessin jokaisessa vaiheessa.

Ehdottomasti suurin lisäarvo, jonka CNC-Tekniikka tuo toimintaamme, on se, että he pystyvät antamaan nopeasti tuotteen valmistettavuusnäkökulman eli kuinka tuote voidaan toteuttaa tuotannollisesti mahdollisimman laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Heillä on kyky kertoa, mikä on järkevää ja mitä eri vaihtoehdot tarkoittavat tuotannon eri näkökulmista. Näin aikaa ei käytetä turhaan suunnitellen tuotetta tavalla, joka on kallis tai aikaa vievä toteuttaa.

Yhteistyö CNC-Tekniikan kanssa on hyvin joustavaa, ja meillä on tunne, että heillä on aidosti aikaa meidän asiallemme. Vahvan osaamisensa ansiosta heiltä saa tehokkaasti vastauksia ja ehdotuksia, eikä aikaa kulu tiedonhankintaan. He myös tuntevat laajasti koko tuoteportfoliomme sekä ymmärtävät kokonaisprosessiamme, mikä auttaa lisäämään yhteistyön tehokkuutta!

 

– Tuotekehityksen edustaja, ABB Oy, Smart Power

Aika aloittaa sinun projektisi?

Varaa aika tapaamiselle!

Yhteistyön ensimmäinen askel lähtee yhteydenotosta. Varaa aika tapaamiselle täyttämällä alla oleva lomake: jutellaan sen jälkeen lisää, kuinka voimme olla yrityksellenne avuksi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla – löydät yhteystietomme Yhteys-sivulta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.