ABB Oy, Smart Power-produktutveckling

CNC-Tekniikka är vår partner i utvecklingsprojekt av nya kopplingsprodukter och deras mekaniska delar, samt i optimeringen av våra befintliga produkter. Med CNC-Tekniikka är kvaliteteten en av indikatorerna och kundens förmån en prioritet i varje skede av processen.

Det absolut största mervärdet som CNC-Tekniikka tillför vår verksamhet är att de snabbt kan ge ett perspektiv på en produkts tillverkningsbarhet, med andra ord på hur produkten kan produceras så högklassigt och kostnadseffektivt som möjligt. De kan berätta vad som är klokt och vad olika alternativ innebär ur olika produktionsperspektiv. På så sätt slösar vi inte tid på att designa en produkt på ett sätt som är dyrt eller tidskrävande att genomföra.

 

Samarbetet med CNC-Tekniikka är mycket flexibelt och vi har en känsla av att de har genuint tid för oss. Tack vare deras starka expertis kan de effektivt ge oss svar och förslag, varvid vi inte behöver ägna onödig tid till att skaffa information. De har också bred kunskap om hela vår produktportfölj och förstår vår helhetsprocess, vilket bidrar till ett effektivare samarbete!

 

– Produktutvecklingsrepresentant, ABB Oy, Smart Power

Dags att starta ditt eget projekt?

Boka tid för ett möte!

Det första steget i samarbetet börjar med att ta kontakt. Boka en tid för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag genom att fylla i formuläret nedan. Du kan även kontakta oss via telefon eller e-post, du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.