ABB Oy, Smart Power Hankinta


Meillä on takana pitkä yhteistyö, jossa CNC-Tekniikka valmistaa ABB:n designin vaatimusten mukaisia komponentteja sekä niihin liittyviä työkaluja.


Yksi CNC-Tekniikan vahvuuksista on pitkän yhteistyön kautta syntynyt tietämys ja tuntemus juuri meidän tuotteistamme. He ymmärtävät, mihin kutakin komponenttia käytetään isommassa kuvassa ja osaavat siten ehdottaa kokonaisuutta tukevia ratkaisuja. Heihin on helppo saada yhteys, ja he ovat myös oma-aloitteisia ehdottaen muutoksia huomatessaan, että jonkin osan prosessista tai tuotteesta voisi tehdä vielä paremmin.


CNC-Tekniikalla on lisäksi vahvaa työkaluosaamista, jolla on vaikutusta meidän tekemiseemme. On kätevää, kun komponentit ja työkalut saadaan kaikki helposti samasta paikasta ja ne ovat laadultaan hyviä. Myös raaka-ainehankintapuoli on erittäin hyvä: CNC-Tekniikalla on vahva ja hyvin hoidettu hankinta, joka helpottaa yhteistyötä. Raaka-aineiden saatavuus on varmistettu ja ennakoitu, minkä ansiosta ei tarvitse pelätä isompia katkoksia tuotantoon.


– ABB:n hankintapuolen edustaja

Aika aloittaa sinun projektisi?

Varaa aika tapaamiselle!

Yhteistyön ensimmäinen askel lähtee yhteydenotosta. Varaa aika tapaamiselle täyttämällä alla oleva lomake: jutellaan sen jälkeen lisää, kuinka voimme olla yrityksellenne avuksi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla – löydät yhteystietomme Yhteys-sivulta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.