ABB Oy, Smart Power-upphandling

"Vi har ett långt samarbete bakom oss, där CNC-Tekniikka tillverkar komponenter och relaterade verktyg efter ABB:s designbehov. Till CNC-Tekniikkas styrkor hör den kunskap och kännedom om våra produkter som har fötts genom vårt långa samarbete. De förstår hur varje komponent används i det större perspektivet och kan därmed föreslå ...

Det absolut största mervärdet som CNC-Tekniikka tillför vår verksamhet är att de snabbt kan ge ett perspektiv på en produkts tillverkningsbarhet, med andra ord på hur vi kan producera produkten så högklassigt och kostnadseffektivt som möjligt. De kan berätta vad som är klokt och vad olika alternativ innebär ur olika produktionsperspektiv. På så sätt slösar vi inte tid på att designa en produkt på ett sätt som är dyrt eller tidskrävande att genomföra.

 

Samarbetet med CNC-Tekniikka är mycket flexibelt och vi har en känsla av att de har genuint tid för oss. Tack vare deras starka expertis kan de effektivt ge oss svar och förslag, varvid vi inte behöver ägna onödig tid till att skaffa information. De har också bred kunskap om hela vår produktportfölj och förstår vår helhetsprocess, vilket bidrar till ett effektivare samarbete!

 

– Produktutvecklingsrepresentant, ABB Oy, Smart Power

Dags att starta ditt eget projekt?

Boka tid för ett möte!

Det första steget i samarbetet börjar med att ta kontakt. Boka en tid för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag genom att fylla i formuläret nedan. Du kan även kontakta oss via telefon eller e-post, du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.